НАШАТА ИСТОРИЯ

Групата Heidelberg Materials

В повече от 50 страни по света Heidelberg Materials означава компетентност и качество.

Нашите продукти се използват за изграждане на къщи, инфраструктура, търговски и промишлени съоръжения. През 2023-та година компанията отпразнува своята 150-та годишнина.

Хайделберг Матириълс Девня и Хайделберг Матириълс Вулкан са част от портфолиото на групата от 2016-та година след придобиването на Italcimenti Group от HeidelbergCement, в последствие ребрандирана на Heidelberg Materials.

Heidelberg Materials

Heidelberg Materials

evoZero

evoZero

evoZero

Устойчивостта е бъдещето и, за да следваме тенденциите на бъдещето, е нужно да изпозлваме ВЪОБРАЖЕНИЕ и да мислим РАЗУМНО, за да намерим РЕШЕНИЕ.

Заедно, като ОБЩНОСТ, работим в тясно СЪТРУДНИЧЕСТВО, за да постигнем този ИНОВАТИВЕН въглеродно неутрален продукт...

Запознайте се с evoZero първият в света цимент с нулево нетно съдържание на въглероден диоксид.

Бъдете част от пътешествието към въглеродно неутрално (net-zero) бъдеще!

Научете повече

ВИДЕО РУБРИКА

В нашата видео рубрика "Как се прави с Девня Цимент" можете да намерите  съвети за прилагане на нашите пакетирани продукти.

Рецептите са практични и лесни за приложение както от майстори, така и от начинаещи. Всички епизоди можете да намерите в нашия Youtube канал ТУК.

ANRAV / ПЪРВИЯТ ПРОЕКТ ЗА УЛАВЯНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ВЪГЛЕРОДНИ ЕМИСИИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА

Един от нашите водещи корпоративни принципи е уважението към околната среда, в това число и намаляване на въглеродния отпечатък от дейностите ни.

Проектът ANRAV цели да превърне завода на Хайделберг Матириълс Девня в първото индустриално предприятие в страната с неутрален въглероден отпечатък. 

Научете повече

КОРПОРАТИВНИ ЦЕННОСТИ

About Heidelberg Materials

Heidelberg Materials

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

More info by clicking the pins

Хайделберг Матириълс Девня помага на ДКЦ 3 след пожара

Хайделберг Матириълс Девня помага на ДКЦ 3 след пожара

Вследствие на пожара в Диагностично-консултативен център 3 в град Девня на 7 юли, Хайделберг Матириълс Девня се включи активно във възстановяването на помещенията на медицинското заведение – коридори и зони за пациенти. 

Още...
The Green Dream Team plants trees with the Mayor of Devnya

Доброволчески ден събра Хайделберг Матириълс Девня и Община Девня в парка

Служители от завода и офисите на Хайделберг Матириълс Девня взеха участие в организирана доброволческа кампания заедно със служителите на Община Девня. Социалната инициатива имаше за цел да подобри средата в парка, околността и Клуба на пенсионера в града. 

Още...
WEDHMD2024

Хайделберг България участва в зелени инициативи по повод Световния ден на Околната среда

На Световния ден на Oколната среда, екипите на Хайделберг Матириълс Девня и Хайделберг Матириълс Вулкан обединиха усилия да направят значителен принос към подобрение на заобикалящата ни среда и отборния дух на служителите

Още...
HR Event

Активно участие на Heidelberg Materials Bulgaria в „Националните дни на кариерата“ 2024

Екипът на Хайделберг Матириълс Девня взе участие на водещия кариерен форум в страната, организиран от Job Tiger и представи своята нова Стажантска програма, наречена “Hello future”.

Научете повече

Голяма крачка към декарбонизацията в Източна Европа

Пилотна инсталация за улавяне на въглеродни емисии навлезе в своята строителна фаза и този важен момент беше отбелязан на 16 октомври в завода на Heidelberg Materials в Девня, България.

Към статията

Български цимент за строителните дейности в Антарктика

Нашата компания разработва от години специални цименти, подходящи за употреба в агресивна среда, чрез които успява да участва в различни нестандартни проекти.

Към статията

HeidelbergCement стана Heidelberg Materials

HeidelbergCement става Heidelberg Materials. Компанията разкри новата си идентичност на марката в присъствието на стотици служители в централата си в Хайделберг. 

Към статията