Девня Цимент взе участие в кариерния форум „Национални дни на кариерата“

Девня Цимент взе участие във варненското издание на най-големия кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Форумът се организира от JobTiger за 18-ти път в страната, като тази година се проведе в осем университетски града – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив.  В събитието се включиха  над 180 компании в цялата страна, които представиха свободните стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.
Във Варна събитието се проведе на 18 март в Двореца на културата и спорта. Участие взеха 42 компании – водещи работодатели в града и страната, които посрещнаха 1400 посетители.

Регионалното събитие даде възможност на работодателите да се свържат с местната общност и да се запознаят със следващото поколение качествени и подготвени млади кадри, а посетителите на изложението получиха шанс да се ориентират цялостно за изискванията и нуждите на пазара на труда – какви позиции, специалности и умения търсят работодателите във Варна и страната в момента.

Интерес към щанда на Девня Цимент проявиха студенти и млади специалисти от различни професионални направления. Представители от отдел Човешки ресурси запознаха посетителите с дейността на компанията, както и с възможностите за кариерен старт и бъдещо кариерно развитие.