Devnya Varovik

ДЕВНЯ ВАРОВИК: 10 години без трудова злополука

На 15.02.2023 г., в „Девня Варовик“ беше организирана официална церемония по повод постижението „10 години без трудова злополука“, коeто Дружеството навърши на 27.12.2022 г. „Девня Варовик“ е акционерно дружество, в което мажоритарните собственици с равен дял (50% : 50%) са „Девня Цимент“ АД и „Солвей Соди“ АД. 
На събитието присъстваха г-н Михаил Полендаков, Изпълнителен Директор на „Девня Цимент“ АД, Спирос Номикос, Изпълнителен Директор на „Солвей Соди“ АД, Изпълнителните Директори на „Девня Варовик“ – г-н Теодор Пецов и г-н Жан Пол Сикар, целият екип на „Девня Варовик“ и външните фирми, както и други представители от „Девня Цимент“ АД и „Солвей Соди“ АД. 
По време на събитието беше връчена Почетна грамота в знак на признателност към всички, които имат принос за този забележителен успех. Ръководството отправи поздравления към всички работещи за всеотдайния труд през тези 10 години и апелира всеки работещ да подхожда с отговорност и самосъзнание за спазване на правилата за здраве и безопасност при изпълнение на ежедневните работни задачи.
Съгласно традицията беше връчена и наградата Шампион по безопасност за 2022 г. Отличието получи Валентин Букуров, Шлосер към „Девня Варовик“ за индивидуален принос за подобряване на безопасността и здравето при работа. 

Отдел Комуникации

Девня Цимент - завод Индустриална зона
9160 Девня
България