Служители на „Девня Цимент“ със социална кампания за почистване и облагородяване

Доброволци от екипа на „Девня Цимент“ запретнаха ръкави, за да облагородят части от Община Девня и боядисаха спирки, пейки и почистиха замърсени райони. Инициативата е част от социалната политика на компанията и има за цел да превърне самите служители в активни участници.

„Изключително сме щастливи и мотивирани да покажем като колектив, че за нас територията и жителите на Община Девня са много важни.  Много наши колеги са именно от града и за всички нас като екип беше огромно удоволствие да покажем нашата социална ангажираност и да се опитаме да допринесем за приятната атмосфера в Девня. Със сигурност ще продължим да правим подобни кампании“ – сподели Силвио Тийде, новият изпълнителен директор на „Девня Цимент“, който се включи наред с всички служители.

Екипът на циментовия завод организира почистване на индустриални отпадъци в кв. Река Девня и в с. Кипра. Цялата кампания е с любезната подкрепа на Община Девня, чийто екип сам определи местата за облагородяване и проследи процеса.

 

Служителите на „Девня Цимент“,  сред които има и девненци, споделиха, че работата е била изключително приятна и мотивираща, а резултатът от освежените спирки, пейки и почистените райони е наистина удовлетворяващ.

Като част от инициатива на bTV Media Group “Да изчистим България заедно“ на 14 септември, служители на Девня Цимент, Вулкан Цимент и Глобален ИТ Център се включиха със своите семейства, за да дадат добрия пример!