Борд на директорите

Изпълнителен директор

Михаил Полендаков

Г-н Полендаков заема длъжността Изпълнителен директор за България, Гърция и Албания на Heidelberg Materials от май 2022 г. Преди това е заемал позицията на Изпълнителен директор на Heidelberg Materials в Русия от 2011 г.

LinkedIn Profile

Търговски директор

Михаил Лазаров

Търговски директор от март 2022 г. г-н Лазаров е Търговски директор на Heidelberg Materials  за България, Гърция и Албания и е първият Търговски директор, отговарящ едновременно за трите държави. Той има богат опит в международните продажби и кариерата му в Heidelberg Materials започва през 2014 г., като мениджър бизнес развитие и износ на дъщерното дружество в България. От 2017 г. е мениджър продажби за България и Албания. От 2020 г. г-н Михаил Лазаров е Търговски директор на Halyps Cement, отговарящ за гръцки и албанскиа пазар.

 

LinkedIn Profile

Директор Снабдяване

Нели Кирова

Г-жа Кирова заема длъжността Директор Снабдяване за България, Гърция и Албания от началото на 2021 г. Тя се присъедини към Девня Цимент през 2018 г. на позицията Мениджър Счетоводство и данъци, а от декември 2019 г. бе назначена и на позицията Ръководител Оптимизация на процесите. Предишният опит на г-жа Кирова е в Лондон, Великобритания в сферата на счетоводството и финансите.

 

LinkedIn Profile

Директор Човешки ресурси

Слави Савов

Директор Човешки ресурси на Heidelberg Materials за България, Гърция и Албания от началото на 2024 година. Притежава дългогодишен опит в областта на развитието на таланти в големи бизнес организации от различни индустрии. Професионалната си кариера в Heidelberg Cement започва през 2000 година в Златна Панега Цимент АД, където до 2004 е бил директор ЧР.

LinkedIn Profile
Slavi Savov
Eka Tkeshelashvili

Финансов Директор

Ека Ткешелашвили

Г-жа Ткешелашвили заема длъжността на Финансов Директор за Heidelberg Materials България, Гърция и Албания от януари 2024г. Тя се присъединява към Heidelberg Materials през 2007-ма година като Ръководител Правен отдел и Отговорник по съответствие. През периода 2010-2023 заема позицията на Финансов Директор, отговаряйки за финансовите операции за цимент, бетон и инертни материали в HeidelbergCement Грузия.

LinkedIn Profile

Технически Директор

Джовани Мартинели

Г-н Мартинели заема длъжността на Технически Директор в Heidelberg Materials България, Гърция и Албания от януари 2024г. Той притежава повече от 20-годишен опит в циментовата индустрия, работейки в различни държави, с различни култури. Предишният опит на г-н Мартинели включва: Директор на капиталови разходи и поддръжка във Франция, Мениджър завод и Мениджър поддръжка.

LinkedIn Profile
Giovanni Martinelli